JoomlaTemplates.me by WebHostArt.com

Турнир у малом фудбалу и одбојци

Објављено уторак, 10 октобар 2023

ИЗВЕШТАЈ СА ТУРНИРА ИЗ ОДБОЈКЕ И МАЛОГ ФУДБАЛА У ДЕЧИЈОЈ НЕДЕЉИ ЗА СТАРИЈЕ УЧЕНИКЕ     5. - 8. РАЗРЕДА

     6.10.2023. године на турниру из малог фудбала учествовало је 4.екипе. екипе су имале 5. ученика (4.играча и голман). Најбоља 4.ученика су бирали играче од пријављених ученика на списку. Екипе су бирале називе екипама. Екипе су биле мешовите из свих разреда и дечаци и девојчице. Победнила је екипа „Пејови  Орлићи“ (Марко К.; Милош В.; Марко Г.; Огњен Т.; Лука Л.). Сви чланови победничке екипе су добили дипломе.

    Истог дана након турнира у малом фудбалу организивано је такмичење у одбојци. учествовало је 4.екипе. екипе су имале 6.ученика. Најбоље 4.ученице су бирале играче од пријављених ученика на списку. Екипе су бирале називе екипама. Екипе су биле мешовите из свих разреда и дечаци и девојчице. Победнила је екипа „Јојићев подмладак“ (Сара Ј.; Радован Ј.; Марко К.; Огњен Т.; Вељко П.). Сви чланови победничке екипе су добили дипломе.

    На трибинама су били и навијали сви ученици старијих разреда који нису уопште учествовали или у том тренутку нису играли. О дисциплини на трибинама бринули су наставници који су тада имали час, дежурни наставници  и полицајац. Такмичење су организовали наставници физичког и здр. васпитања Тамара С. и  Ђорђе П. Током такмичења ученице Дуња С. и Ђурђина М. су помагале у вођењу записника и евиденције. Све је протекло без проблема, повреда у веселој атмосфери уз музику у паузама.